mayinie's
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER +FOLLOW BLOGGER

Everyday I'm stress!
Assalamualaikum. Hihi. Lama tk update (; Kay, tajuk entry ni pasal stress kan? Ya ya ya, everyday aku stress! Siang pegi sekolah, balik pukul 3. Van ambik pukul 3:30p.m. Err, lambatnye dia ambik. Hari ni lagi lagi lagi terukk >,<' Dia ambik pukul 4.15p.m. Lama gila kot aku tunggu --' Er, cik abang dah melampau! Kay, lepas balik sekolah, me on facebook dulu. Hehehe ;D Lepas tu tidur kejap. Lepas tu malam ada tusyennn. I hate it --' Lepas tu online facebook balik, lepas tu tidur. See! Tu lah penyebab keje sekolah always tak siapp. Mana ada masa wehhh! Stress -_______- Lepas tu mula lah kena marah dengan cikguu. Chuu chuuuu ~ bile semua ni akan berakhirr? WHENNN?

Kalau cuti pulak, Jumaat okay je. Tapi, sabtu yang buatkan aku bertambah stress! Pagi, tusyen Bahasa Arab, petang pulak tusyen Bahasa Inggeris pulaakk --' Ohhh, stress!! Perlu ke aku ulang perkataan yang sama. Perkataan ' s t r e s s ' . Perlu? Aku cuma nak cakaap bahawa aku dah tak sanggupp! T a k s a n g g u p ! >'<  Oky bye. Malas nak cakap banyak. Nak pegi tusyen lokk --'

Malam ni tusyen Bahasa Arab. 

Written by me at 2:28 AM | 0 Alien{s}

REWIND ME THE PAST | MY SWEET FUTURE